Az erőd

2008.05.16. 10:53 Öltönyösrabszolga

Öltönyössel megesik, hogy szórakozni jár. A tegnapi nap során például a ZP nevű katonai létesítménybe ment. Ugye a leleményes célközönség, nem szeret kerítésen belül fogyasztani, mert ott drága. Eddig előszeretettel adták át egymásnak a kerítésen keresztül a két decis vodkákat, és a többit. Nos, tegnap este volt egy ünnepelt, akinek az okosok vettek ajándékcsokit és ajándékbort. A Lexusban odafelé eszünkbe jutott, hogy bizony a jámbor kopasz emberek a bejáratnál, minden jóndulatuk és együttérzésük ellenére el fogják kobozni a fent említett javakat. Sebaj, beadjuk a kertésen! És ekkor jött a meglepi. A ZP düledező drótkerítését télen átépítették erős, szűk lyukú vaskerítésre, utána bozótvonal és bizony, MÉG EGY sor kerítés! Ezek készültek, belógni, megszökni, italt bejuttatni _esélytelen_  jelenleg. A védvonalrendszer a legszigorúbban őrzött börtönök emlékét idézi, fekete ruhás orkok járőröznek, már csak a géppityus őrök hiányoznak a tornyokból. És most kivételesen nem a világ a hülye, nem felháborító. Csak meglepett, hogy valamit rendesen is meg lehet csinálni. Nyilvánvalóan nem szép dolog italt becsempészi, és ez sérti a tulajdonos érdekeit, tehát ellenlépéseket tesz. Vajon mi lesz a fiatalok válaszlépése? Alagutat ásnak? Testresimuló zacskókban kerül be a teszkóvodka? Megkenik a biztonsági őröket? Katapult?

1 komment

Címkék: szorakozas

A bejegyzés trackback címe:

https://oltonyosrabszolga.blog.hu/api/trackback/id/tr813400028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_2751 2008.05.16. 21:56:45

Ősi albán népszokás szerint a koncert előtt gyurma, benn meg csak óvatos szintentartás. Ráadásként a 200 forintos belépő adott esetben kevesebb, mint a különbség, amit egy italon spórolni lehet, tehát ha amunició kinn jól el van dugva... még akár bármi is lehet!
süti beállítások módosítása