Louis Fernando Alfonzo. Szerintem Garcia is.

2011.11.28. 12:12 Öltönyösrabszolga

Eljött közénk a HR isten, Ranjit Harmankumar egy kis kötetlen csevegésre, hogy találkozhasson az alkalmazottakkal. Kávé, süti és várhatóan bődületes általánosságok, hogy mennyire fontosak az emberek a cégnek, micsoda fantasztikus dolgozói teljesítményértékelési rendszerünk van, mik a várható fejlődési irányok a vállalati HR politikában, illetve bármi, amit csak a bullshit generátor kidobhat magából. Értelmetlen fingreszelés, na.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Baráti módon a konyhában körberaktuk a székeket, mindenki egyenlő köztünk, akkor várjuk a kérdéseket; Az elsőt spanyol barátunk tette fel, aki valahogy mindig furcsának tűnt nekem, de elkönyveltem annak, hogy nem vagyunk egy hullámhosszon, biztosan jó munkásember, sokat nem foglalkuzunk egymással, egy jónapot meg belefér olykor. A Torreádor rögtön egy kőkemény kérdéssel indított: Vajon rendben mennek-e a folyamatok nálunk, mert ő már két éve panaszkodik egy munkatársára, minden követ megmozgatott, mert szerencsétlen inkompetens kollegája mindent elrontott, és másfél évbe került, mire végre sikerült megszabadulni tőle.
 
Ranjit szemei kerekedtek, hogy ezt most itt így biztosan harminc emberrel kell-e megvitatnia, semmit nem is tud az ügyről, így elég nehéz állást foglalni a témában, de kedvenc Torreádorunk nem hagyta annyiban és erőltette a kérdést. Kész, nem lehet kitérni előle.
Roppant kínos tíz perc volt, és az is maradt, mert a következő kérdés is az érdeklődő spanyoltól jött, hogy miért is nem kapunk értesítést a cégen belül felmerülő állásokról? Hát, pedig kapunk. Jó, de az a kis magazinban van elrejtve, és őt nem érdekli, ha indiában valaki házasodott, lebabázott, őt csak az új állások érdeklik. Hát izé fiam.. lapozz oda, nem kell elolvasni a többit.  Dde..de.e... az úgy nem jó, neki nincs ideje ilyesmire. Hát.. izé.. akkor a hr rendszerben állíts be egy állásfigyelőt, régió, munkakör stb alapján lehet e-mail alertet beállítani és jön csak neked a kivonat amint felkerül az állás. De az sem jó, mert nem muködik. Kollegina szerint pedig dehogynem, ő használja. A vita azzal zárult, hogy akkor bemondta a spanyol, hogy a HR isten jöjjön oda majd az asztalához, hogy megbeszéljék, mert itt őt most nem értik meg.
 
Kollegina szerint simán részeg volt, szerintem csak végletekig frusztrált, valójában sosem tudjuk meg. Azon sem csodálkoztunk volna, ha előránt egy uzit és kapja be az egész világ alapon lekaszabol mindenkit. Nem tudom mi lehet vele, ma még nem láttam az asztalánál:) 
Amikor feltűnik a youtubeon vagy egy mézesmázas vígjátékban a kiboruló alkalmazott aki őrjöng az irodában.. azt hittem, ilyen csak a mesében van. 
 

 

Szólj hozzá!

Címkék: munka london portre rabszolgasag

A bejegyzés trackback címe:

https://oltonyosrabszolga.blog.hu/api/trackback/id/tr683418181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása