Bésound 2011 - amire emlékszünk

2011.07.18. 12:29 Öltönyösrabszolga

Az a baj, hogy egyesek veretnek, amikor csapatni kéne.

Ludmilla

Meg az a baj, hogy elfogyott a Bacardi. Az a liter is, amit bevittünk, mert a csaposoknál már rég, nyilván azért spórolták ki a homokozóvödör koktélból kettőezerhatér'.

Ámbátoron zsír volt mosolygós Ludmilla (de most komolyan, mit szed, hogy 2 órán át Buddha mosollyal tolta?), monsieur Guetta, nagy meglepetés Underworld és az ismeretlen angol zseni az otp színpadon. És persze kukiiiii a Rádió1-től, ha jó lett volna a hangosításuk:)

Most viszont irány a meló, de ezt még meg kellett írnom, mielőtt nekiesek a 329 emailnek, ami felgyűlt két hét alatt. Az már látszik így tízóra magasságában, hogy hét tartályból csöpög a szar, amit maholnap fel kell takarítani. Legalább a londoni hidegben nem terjed úgy a szag, mint az otthoni 35 fokban és az eső is segít az eltakarításban. Monszunt akarok.

Szólj hozzá!

Címkék: zene utazas ajanlo szorakozas

A bejegyzés trackback címe:

https://oltonyosrabszolga.blog.hu/api/trackback/id/tr573400122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása