Az Initech bekaphatja

2011.08.02. 09:19 Öltönyösrabszolga

Külföldön a kerítés is kolbászból van, most már biztos. Öltönyös 8 hónapja dolgozik az Intertrode-nak, és ma megkapta az e-mailt, amit már rebesgettek, hogy érkezni fog: A fizuemelésest. Visszamenőleg, áprilistól ofkorsz, merthát akkor kezdődik errefelé a pénzügyi év.

Korábban az Initech-nél 3 évet húzott le, és ebből csak másfélszer volt fizuemelés:

Egyszer sajnos a válságra való tekintettel, nehéz időket éltünk, ugyan cégünk a válság ellenére is dinamikusan fejlődött, ám sajnos... keep up the good work guys, blahblah. (Tudjátok, amikor céges autóra bezzeg futotta a fejeseknek, teamvacsorára sajnos nem.)

A másfeledik az volt, amikor egy évre rá majdnem meglépték ugyanezt, de köszönhetően a magyar HR érvelésének, egy jelképes, sörrevaló összeggel kiszúrták a szemünket. Állítólag a mesés nyugaton senki egy centet sem kapott.

Szóval nem győztem összeszedni az államat, így is lehet csinálni. A munkerő meg, akit végre sikerült beidomítani, nem győzi elhessegetni a mindeféle más ajánlatokkal házaló fejvadászokat. Bár a Google picit elgondolkoztatott:)

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény munka karrier london rabszolgasag

A bejegyzés trackback címe:

https://oltonyosrabszolga.blog.hu/api/trackback/id/tr143400124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása