Drága gyalog!

2011.06.23. 15:45 Öltönyösrabszolga

 

Azt már megtanultam, hogy ha áll a kocsisor, akkor akárhol átjöttök, minden napra jut egy ilyen öngyilkosjelölt.
Azonban ha araszoló kocsisor közt szeretnétek két zebra közt félúton átvágni, és egy busz előtt vágtok át, akkor ha a nyomorult ájpodot benn is hagyjátok, legalább a fejeteket fordítságok abba az irányba, ahonnan a forgalomra számítani lehet. Igen, a busz mellett én jövök. És mivel zebra 100 méteres közelségben nincs, a járda felöli sáv meg halad, hadd ne számítsak már öngyilkos lemmingekre.
Ha a mozgó busz elől elfordított fejjel, rohamléptekben ugrotok ki elém, akkor ne tessék csodálkozni, ha elcsaplak. És máskor tessék finomabb ruhát hordani, mert a durva szövetkabátod és annak cipzárja csúnyán összekarcolta a gépsárkányt. A tükrömet visszahajlítom, a karcot gyógyítani nem tudom. Másrészt meg te sem jársz jól, mert máskor nem én jövök, hanem egy betonkeverő, ami nem tud 2 méteren belül megállni, hogy csak megijedj. Már ha 2 méter magasról egyáltalán észrevesz a sofőr és nem ad inkább kövér gázt, hogy az utca végén a zöldet még elérje

Azt már megtanultam, hogy ha áll a kocsisor, akkor akárhol átjöttök még csak nem is előre nézve, hanem újságot olvasva vagy az eget bámulva napszemcsóban, zenével, zsákkal a fejeteken, minden napra jut egy ilyen öngyilkosjelölt.


Azonban ha araszoló kocsisor közt szeretnétek két zebra közt félúton átvágni, és egy busz előtt vágtok át, akkor ha a nyomorult ájpodot benn is hagyjátok, legalább a fejeteket fordítságok abba az irányba, ahonnan a forgalomra számítani lehet. Igen, a busz mellett én jövök. És mivel zebra 100 méteres közelségben nincs, a járda felöli sáv meg halad, hadd ne számítsak már öngyilkos lemmingekre. Ha a mozgó busz elől elfordított fejjel, rohamléptekben ugrotok ki elém, akkor ne tessék csodálkozni, ha elcsaplak. És máskor tessék finomabb ruhát hordani, mert a durva szövetkabátod és annak cipzárja csúnyán összekarcolta a gépsárkányt.

A tükrömet visszahajlítom, a karcot gyógyítani nem tudom. Másrészt meg te sem jársz jól, mert máskor nem én jövök, hanem egy betonkeverő, ami nem tud 2 méteren belül megállni, hogy csak megijedj. Már ha 2 méter magasról egyáltalán észrevesz a sofőr és nem ad inkább kövér gázt, hogy az utca végén a zöldet még elérje.

1 komment

Címkék: motor london idiota

A bejegyzés trackback címe:

https://oltonyosrabszolga.blog.hu/api/trackback/id/tr143400119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_143272 2011.06.25. 09:44:10

Javasolnám neked is a kövér gázt. nevelő célzatú halált okozó súlyos testi sértés... Azt meséltem, mikor a Szarvascsárdánál egy buszmegállónyi közönség figyelte lélegzetvisszafojtva, amint egy kétszáz éves bácsi jobb lábában vagy végtelen lazaságú ízülettel vagy művégtaggal (ezt, mivel hosszú szárú nadrágot viselt, nehéz volt eldönteni) "igyekezett" át a túlpartra? De ő már mondhatja, hogy kérem, ennyi idősen már akár játszhatok is az életemmel, most mindent kipróbálok, amit eleddig sosem mertem.
süti beállítások módosítása