Azért az Angolok se teljesen normálisak:)

2010.04.15. 10:56 Öltönyösrabszolga

18 - Ennyi fixen telepített sebességmérő kamerát számolt össze Öltönyös a hazavezető 50 km-es úton. Vajon mennyit nem vett észre?

4 - Ennyi busztársaság üzemel ebben a 80 ezres kisvárosban. Buszokat üzemeltetnek azonos vonalakon, más tarifával, egymás jegyeit nem elfogadva. Szerinted van itt még piaci rés mondjuk egy Trolitársaságnak?

20 penny - (60 Forint) Ennyivel kerül többe egy oda-vissza vonatjegy az egyirányúnál a London-Kisváros vonalon. Csak oda £10.2 (3060 Ft)

1 Font (300 Ft) AZ egységár. Rengeteg terméket szeretnek EGY fontért adni. Különösen az egyfontos boltban, ahol tényleg minden egy font, nem úgy mint a százforintos boltjainkban... Ennek egyeneságú folyománya a 640 grammos cukor, a 2,21 Literes tej, az 277 grammos sajt, és a 342 grammos sonka. Öltönyös alig várja, hogy a benzinkútnál is az legyen kiírva, hány pint benzint adnak egy fontért.

100 méter - Az átlagos távolság két buszmegálló között.

1760 yard = 1 mérföld. Akkor ha 275 yardon keresztül csúszós az út, akkor az hány mérföld? És ha 10 évvel kevesebbet töltöttél volna az oktatásban, akkor is tudtad volna az eredményt 1 másodpercen belül? Miért, így tudtad?

matek vicc kepregény

Szólj hozzá!

Címkék: london idiota

A bejegyzés trackback címe:

https://oltonyosrabszolga.blog.hu/api/trackback/id/tr713400078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása