Ki más?

2011.06.30. 16:03 Öltönyösrabszolga

 

És igen, egy hónap után valaki ki merte mondani. AZ új főnök neve híres emberrel egyezik, annyira nyilvánvalóan, hogy feltehetőleg az összes kapcsolódó viccet hallotta már Sean. 60 évesen túl van az összes James Bondos kémes viccen ami a nevével kapcsolatos. Eddig senki sem hozta fel a témát. Eddig. Így hívják és kész. Darázsfészekbe nyúlni senki sem szeret. Te is gyilkos szemekkel nézel a hungry Hungarian frenetikus szóviccre, Ügye?
Sean Connery?! Ooo! Uuu, ooo, like the actor? Wow!!!!
Ki más is kérdezhette volna, mint az iroda legszőkébbje, minden szőkenős vicc címszereplője?

Éssss igen, egy hónap után valaki ki merte mondani. Az új főnök neve híres emberrel egyezik, annyira nyilvánvalóan, hogy feltehetőleg az összes kapcsolódó viccet hallotta már. 60 évesen túl van az összes James Bondos kémes viccen ami a nevével kapcsolatos.

Eddig senki sem merte felhozni témát, így hívják és kész. Darázsfészekbe nyúlni senki sem szeret. Te is gyilkos szemekkel nézel a hungry Hungarian frenetikus szóviccre, Ügye?


Sean Connery?! Ooo! Uuu, ooo, like the actor? Wow!!!!

Ki más is kérdezhette volna, mint az iroda legszőkébbje, minden szőkenős vicc címszereplője?

szőke

Szólj hozzá!

Címkék: munka london idiota portre

A bejegyzés trackback címe:

https://oltonyosrabszolga.blog.hu/api/trackback/id/tr573400121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása