19, 24

2011.07.31. 09:13 Öltönyösrabszolga

 

Éss igenn! Megjött, azaz majdnem.
Másfél hónapja, amikor a Híresnevű új főnök hivatalba lépett, megkérdezett mindenkit, hogy mire lenne szüksége, Öltönyös meg szívbaj nélkül bemondta, hogy egy 24 collos monitorra, a végtelen hosszúságó excel táblák miatt. No problem, megrendeljük. Korábban már volt olyan beszerzés, amire a pénzt jóváhagyták, Öltönyös meg jól megrendelte Ebayről, mindenki bodlog, 3 napon belül itt volt a cucc.
Nnno, most a hivatalos procurmentes út:
Nagyjából 6 hete lett leadva a rendelés a megjelölt monitorra, és ma reggel Sean "Bond" Connery, a jófej nagypapi főnök két dobozt cipelt ki a raktárból. Egy Mademoiselle francia kolleginának, egy Öltönyösnek. Íme a vadiúj 19 collos új játékszereink. Nos igen, szóval nem volt 24-es, azt külön hajóval hozatják egy másik univerzumból, addig a Dell kiküldte ezt, használjuk, aztán majd ha egyszer a csillagkapun átérnek a 24-esek, akkor ezt visszaküldjük, azt meg használjuk.
Logikus nem? Ha még Chile legdélibb csücskében lenne az iroda, megérteném a szarakodást. de nehogymár LONDON KELLŐS KÖZEPÉN ne akadjón két darab 24 collos monitor? A boltok polcai roskadoznak, Ebay ok, de ha a beszerzéses fiúk intézik, akkor miért tart ennyi ideig? Ráadásul kettő monitorról van szó, kiskeráron 400 font. Ha belegondolunk, mennyit szarakodott vele a főnök, a procurment, 19-esek szállítása ide, majd vissza, újak megint ide, itt leltárba venni, majd abból kiírni, szóval az admin költség vastagon a monitorok ára felett van. Kezdem sejteni, miért 60 nap a lead time-ja a vacak routereinknek, amiket eladunk. Meg hogy mi kerül rajtuk annyiba.

Éss igenn! Megjött, azaz majdnem. Másfél hónapja, amikor a Híresnevű új főnök hivatalba lépett, megkérdezett mindenkit, hogy mire lenne szüksége, Öltönyös meg szívbaj nélkül bemondta, hogy egy 24 collos monitorra, a végtelen hosszúságú excel táblák miatt. No problem, megrendeljük. Korábban már volt olyan beszerzés, amire a pénzt jóváhagyták, Öltönyös meg jól megrendelte Ebayről, mindenki boldog, 3 napon belül itt volt a cucc.

őrült monitor rendszer


Nnno, most a hivatalos procurementes utat kell bejárni: Nagyjából 6 hete lett leadva a rendelés a megjelölt monitorra, és ma reggel Sean "Bond" Connery, a jófej nagypapi két dobozt cipelt ki a raktárból. Egy mademoiselle francia kolleginának, egy Öltönyösnek. Íme a vadiúj 19 collos új játékszereink. Nos igen, szóval nem volt 24-es, azt külön hajóval hozatják egy másik univerzumból, addig a Dell kiküldte ezt, használjuk, aztán majd ha egyszer a csillagkapun átérnek a 24-esek, akkor ezeket visszaküldjük.


Logikus nem? Ha még Chile legdélibb csücskében lenne az iroda, megérteném a szarakodást. De nehogymár LONDON KELLŐS KÖZEPÉN ne akadjon két darab 24 collos monitor? A boltok polcai roskadoznak, Ebay szintúgy, de ha a beszerzéses fiúk intézik, akkor miért tart ennyi ideig? Ráadásul kettő monitorról van szó, kiskeráron 400 font. Ha belegondolunk, mennyit szarakodott vele a főnök, a procurment, 19-esek szállítása ide, majd vissza, újak megint ide, itt leltárba venni, majd abból kiírni, szóval az admin költség vastagon a monitorok ára felett van. Kezdem sejteni, miért 60 nap a lead time-ja a vacak routereinknek, amiket eladunk. Meg hogy mi kerül rajtuk annyiba.

 

Szólj hozzá!

Címkék: munka london hivatal idiota computer dobbenet rabszolgasag

A bejegyzés trackback címe:

https://oltonyosrabszolga.blog.hu/api/trackback/id/tr293400123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása