Laller

2008.12.24. 13:46 Öltönyösrabszolga


Ezt figyeld Tibi! Ezbazmeg mindent tud! Van benne klíma, szervós, ötszemélyesre vizsgáztatva! Ajándék ködfényszóró és téligumi. Alig ment százezret öt éves, sehol egy karc, mintha új lenne. Jó az embléma hiányzik, de ilyen wagonert nem kapsz máshol kilenc kilóért! Ésez? Ezt lessed, vettem új baltát. Az előző kettétört, azilyen gagyi teszkós volt. Ezt a piacon vettem, rögtön kettőt is. Van húzása mi? Ezzel aztán lehet fát vágni, fullosez!

Miközben Öltönyös végighúzta a balta élén az ujjait, Laller már máshol kutatott a lomok közt. A kipörsenő vért nyalogatva az újjáról, rábökött a Kávéra:

-Van még? Persze Tibikém, van, most hoztam osztrákból! Ezek aztán tudnak kávét csinálni! Nem ilyen szar mosogatólöttyök mint ezekk itt a boltban. Na de inkább ezt figyeld! Kurvajó, ez itten egy ilyen dekóder vagy mi. Nem kell hozzá kábel, előfizetés, radarosan nézi a csatornákat és jön minden. Hábéó, pornó meg amit csak akarsz. Nézzed csak! Húszonötért hoztam németből, ott már mindenki ezt használja. Eközben a képernyőn már valaki könyékig nyúlkált valakiben.

Öltönyös ismét elismerően bólintott, és beleharapott a belga csokiba. _EZT_ csak ott kapni.

Hallod Tibbá, a Sanyihoz megint betörtek. Éjjel, ott aludt, erre a földszintet kipakolták neki. Mondomén fasza, velem nem fogtok kibaszni. Ittvanez, most hoztam olaszból, riasztó. Nincs vezeték, rossebb tudja mit érzékel, de kinyitsz valamit a házban, és máris riaszt.
A fülsüketítő vinnyogás egyre elviselhetetlenebbé vált, Laller megkereste a kulcsot, leállította. Cuki kis doboz, próbálgatták, de ez csak benn működött, Öltönyös arra a következtetésre jutott, hogy ez bizony a légnyomásváltozásra riaszt. Kivitték a teraszra, egyből sípolt. Bent lerakták, Öltönyös óvatosan kinyitotta az erkélyajtót. Lassan, ahogy a szökni próbáló rabok a cellarácsot. A riasztó hallgat. Még a végén azt is ellopják.
-Nna, nekem most mennem kell, sietek, nehogy besötétedjen! - Állt fel határozottan Öltönyös.
-Jajj ne menj, még a legjobbat meg se mutattam! El fogsz ájulni tőle!
-Lalikám, majd máskor. Most elég volt ennyi is. Jövőre is lesz karácsony!

Szólj hozzá!

Címkék: idiota portre kitalalt

A bejegyzés trackback címe:

https://oltonyosrabszolga.blog.hu/api/trackback/id/tr193400057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása