Hülyegyerekek

2011.11.01. 15:15 Öltönyösrabszolga

trópusi vihar


A két kismókus szorgalmasan túrja az internetet napok óta, le kellene foglalni a három hét múlva esedékes nyaralást. A csodás Barbados cél, most erre vágynak, nincs vita, fehér homok meg kék tenger kell, jó meleg idővel. Az elmúlt 5 év nyaralásai összesen kerültek kb ennyibe, de kit érdekel, már csak a megfelelő partszakaszt keresik ahová egy hétre letűzhetik a napernyőt.

Megvan a kiszemelt resort, nyálcsorgatva nézegetik a képeket, tripadvisor, beindul a gépezet, foglalás, bankkártya adatok megadása, satöbbi.

Azért a kisördög csináltat velük egy utolsó időjárás ellenőrzést, és ekkor dől össze minden. November vége, december eleje nagyjából a legcsapadékosabb időszak kellős közepe a Karib-térségben, sanszos hogy a képeken sugallt napfény-pálmafák-mosolygós emberekből csak a pálmafák lesznek jelen, amúgy szakadó trópusi eső.
Ígyhát most a kérdés: Hova menjenek nyaralni a kismókusok?

2 komment

Címkék: london utazas

A bejegyzés trackback címe:

https://oltonyosrabszolga.blog.hu/api/trackback/id/tr683400128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ugyhogy 2012.01.21. 05:25:42

Nyugodtan menjenek Barbadosra, mindennap esik az eso, de nem zavaro. Buvarkodas es hal/korallnezes kozben kit erdekel?
süti beállítások módosítása