Most akkor ki a hajléktalan?

2011.03.27. 14:23 Öltönyösrabszolga

 

Öltönyös a teszkóba érve rájött, hogy nem vitt magával egyfontost. Fontos, mert csak ezzel megy a kosár, különben cipelhetem a cuccot. Fél percet alzért elszerencsétlenkedett, hátha valamelyik peny jó bele, de sajnos nem.
A bejáratnál mindg ül egy pokrócos szűzmáriaképes öreg, amolyan jó üzleti érzékkel rendelkező csöves, gondolom teszkóból kifele menet egy kis apró vagy egy kenyérke leesik neki néha. Gondolom látta a szerencsétlenekdést, és a kocsi nélküli eloldalgást, és mosolygva nyújtotta az egyfontost. Öltönyös nem is értette elsőre, de aztán leesett miért akar a csöves ADNI egy fontot.
Nem, köszönöm, nagyon rendesnek tetszik lenni a bácsinak, de inkább cipelem a kosarat.

Öltönyös a teszkóba érve rájött, hogy nem vitt magával egyfontost. Fontos, mert csak ezzel megy a kosár, különben lehet cipelni a cuccot. Fél percet azért elszerencsétlenkedett, hátha valamelyik peny jó bele, de sajnos nem.

A bejáratnál mindg ül egy pokrócos szűzmáriaképes öreg, amolyan jó üzleti érzékkel rendelkező csöves, gondolom teszkóból kifele menet egy kis apró vagy egy kenyérke leesik neki néha. Biztosan látta a szerencsétlenekdést, és a kocsi nélküli eloldalgást, és mosolygva nyújtotta az egyfontost. Öltönyös nem is értette elsőre, de aztán leesett miért akar a csöves ADNI egy fontot.

Nem, köszönöm, nagyon rendesnek tetszik lenni a bácsinak, de inkább cipelem a kosarat.

Te elfogadnád?

 

4 komment

Címkék: london portre dobbenet

A bejegyzés trackback címe:

https://oltonyosrabszolga.blog.hu/api/trackback/id/tr593400111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

promontor · http://jozsefbiro.blog.hu/ 2011.03.27. 16:12:20

Én felváltottam volna. Egyébként lehet, hogy ez is az üzlet része nála, nem? ;-)

bluemoon · http://mondomamagamet.blogspot.com 2011.03.27. 17:35:18

Persze, aztán kifelé jövet visszaadnám neki, és azt is, ami neki vettem volna: egy sütit, egy italt, egy valamit, aminek örülhet...

DuDe 2011.03.28. 08:38:54

@bluemoon-nál a pont :) Kifelé menet visszaadni neki, plusz valami apróság, és mindenki jól járt :)

Ismeretlen_17829 2011.04.01. 22:45:15

Kifelé 2 fontot adni?
süti beállítások módosítása