KV 2

2011.06.30. 12:23 Öltönyösrabszolga

 

Túl jó dolga van az Öltönyös rabszolgáknak, legnagyobb problémájuk a kávé. Amolyan éltető elem a napfény helyett. Szóval visszajött a csodakávégép, tudod, kőkemény tejhab, satöbbi, de már ott figyel egy újabb gép: méretre mint egy borhűtő, gombra ad cappucchinot, meg még  vagy 10 változatot. Kipróbáltam. Hogy mit keres a víz az espressoban és a tej miért porból van, azt ne firtassuk(agyő tejhab), lényeg, hogy veszélyes hulladék, ami kijön belőle.
Mondom jó, legalább van választék, aki azt a mosogatólevet nevezi kávénak, (angolok fele) egészségére, több marad a többieknek a rendesből.
Ekkor beütött a legrosszabb: Az új imposztor egyszerűen átveszi a régi helyét, ő marad, egy hónap múlva a másik megy. Miért?
MERT OLCSÓBB!
Meg sem merem tippelni mennyit fizetünk havonta ezért a durván kétezer négyzetméteres irodáért London szívében, erre valami buzgómócsing kitalálja, hogy havi 50 fonttal olcsóbb a másik kávégép, legyen inkább az. Gyors kövéleménykutatás a körényéken ülőktől, mindenki szerint szar az új kávé. Legalább mégolcsóbb lesz, mert nem iszunk annyit.
TÚl jó dolgunk van, na.

Túl jó dolga van az Öltönyös rabszolgáknak, legnagyobb problémájuk a kávé. Amolyan éltető elem a napfény helyett. Szóval visszajött a csodakávégép, tudod, kőkemény tejhab, satöbbi, de már ott figyel egy újabb gép: méretre mint egy borhűtő, gombra ad cappucchinot, meg még  vagy 10 változatot. Kipróbáltam. Hogy mit keres a víz az espressoban amikor van külön Americano gomb és a tej miért porból van, azt ne firtassuk(agyő tejhab), lényeg, hogy veszélyes hulladék, ami kijön belőle.


Mondom jó, legalább van választék, aki azt a mosogatólevet nevezi kávénak, (angolok fele) egészségére, több marad a többieknek a rendesből.
Ekkor beütött a legrosszabb: Az imposztor nem párhuzamosan fog létezi, egyszerűen átveszi a régi helyét, ő marad, egy hónap múlva a másik megy. Miért? Utánajártam.

MERT OLCSÓBB!

Meg sem merem tippelni (Dehogynem) mennyit fizetünk havonta  ezért a durván kétezer négyzetméteres irodáért London szívében (havi kb 80-100 ezer font), erre valami buzgómócsing kitalálja, hogy havi 50 fonttal olcsóbb a másik kávégép, legyen inkább az. Gyors közvéleménykutatás a környéken ülőktől, mindenki szerint szar az új kávé. Legalább mégolcsóbb lesz, mert nem iszunk annyit.

Túl jó dolgunk van, na.

kávé

Szólj hozzá!

Címkék: munka london gasztro rabszolgasag

A bejegyzés trackback címe:

https://oltonyosrabszolga.blog.hu/api/trackback/id/tr453400120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása