Ezt kapd el, ne a náthát!

2010.09.29. 13:22 Öltönyösrabszolga

Mire lennél hajlandó egymillió forintért?

Kopaszra borotválnád a fejed? Futnál egy maratont? Legurulnál a hegyről egy bevásárlókocsiban? A világ ezen táján klinikai kísérletekre is keresnek embereket, és némelyik igencsak jól fizet. Igen, nyilván a vérhas elleni vakcina éles tesztjét meg kell fizetni, ám most egy sima nátha elleni gyógyszert akarnak tesztelni.

Tehát:

-Teljes orvosi kivizsgálás, vérvétel, stb.
-15 nap elzárás egy létesítményben, amit nem lehet elhagyni
-Eközben megfertőznek náthával, és a gyógyszert tesztelik rajtad.

Te bevállalnád? Egy milla. Elköltted már fejben? Síelés, egy csinos laptop, Gigajátékmackó a kicsinek, és még mindig megvan a fele. Az megy a kajmán szigeteki számládra:)

 

1 komment

Címkék: london dobbenet

A bejegyzés trackback címe:

https://oltonyosrabszolga.blog.hu/api/trackback/id/tr413400097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kétszeri Csaba · http://www.ketszeri.hu/ 2010.10.01. 06:54:36

Néha történnek váratlan dolgok. Biztosan emlékszel, pár éve a résztvevők fele meghalt vagy egy életre megnyomorodott egy gyógyszer kísérletben, mert allergiás reakciójuk alakult ki és kb az összes belső szervük leállt. A kellemelten, hogy az állatkísérleteken erre utaló jelek nem voltak. Ezt a kockázatot (előre elállsz minden extra kártérítéstől vagy más pertől) fizetik meg. Én nem vállalnám be.
süti beállítások módosítása