Indítom az időugrást 3,2,1....Offblast

2009.03.21. 18:03 Öltönyösrabszolga

 

Öltönyös nemrég vett magának egy rendes hangfalrendszert. Egy Kávé legyen Olcsó, Egy Kávé legyen Finom! E két paraméter általában nem jár együtt. Legyen szép, fából a hangfal, és zenéljen szépen, meg persze legyen olcsó.

Orion. Ha 30-nál idősebb vagy, neked is biztosan volt otthon, Öltönyösnek meg most már van. Az Orion feltámadt hamvaiból, miután nagylelkű kínai Öltönyösök megvásárolták a nevet. Igaz már nem itthon készül, ezen is a made in China felirat virít, node az vesse rám az első követ, akinek nincs ilyen műszaki terméke otthon. A Piacon az Orionnak gyakorlatilag egyetlen konkurenciája volt, majdnem kétszer annyiért. Sok utánaolvasás és próba után Öltönyös az Orionra szavazott, Azóta sem bánta meg.

Jön a Sörös, és meghallgatja. Hűazannya, nekem kell egy ilyen, Hol lehet ilyet kapni cimbi? Eljösz velem megvenni? El. És még van Ájpoddokkolós változat is. Ez volt az utolsó önigazoló érve Sörösnek, aki imádja símogatni az Ájfónját, szóval, neki ilyen KELL.

Munka után futás a márkaboltba; Félhatkor találkozunk a nyugatinál, negyed órával zárás előtt beesünk a szentélybe, ahol az Időutazás kezdetét veszi. Offblast, ahogy Zlad nevű művelt kollega mondaná.

Fehérre meszelt falak, fehér polcok, ahol szellősen állnak a kétméteres plazmatévék, robotépek, kenyérpirítók és egyéb háztartási eszközök. Sziasztok, van ilyen hangfalatok? Hát, nincsen. És az ájpoddokkolós? Hát.. abból van pár, csomagolássérült, occsóér'. Hmm. ha occsó, hát lássuk, mit is tud a csomagolássérült. "Nem kell félni srácok, csak a csomagolása sérült, belül minden rendben" Azért mi kipróbálnánk, és már nyílik is az első doboz.

#1 Alapvetősen semmi baj nem lenne, ha nem hiányozna az egyik lába. Jólvan, ez még nem baj, lássuk. Hopp, kiesett a mélynyomó takarórácsa. Háát, nem igazán az álmok álma. Lássuk a következőt.

#2 Nos, ennek sem csak a csomagolása sérült, a legnagyobb hangfal sarkán akkora zúzódás, hogy sejtjük, ez bizony a sarkára esett a polcról. 4 méterről. Láttunk már ilyet, Sörös és Öltönyös is dolgozott már Media Marktban.

#3 Húúú, világít, bekapcsol, semmi sérülés kívülről! Nna, tegyük bele az at ájpodot. Nah, gyerünk, menj már bele! Hopp, hát nem beesett a dokkoló? Kár érte.

#4 Kezdett komikussá válni a helyzet, az eladósrácok is kezdték érezni, hogy itt már szerezni kell egy működő darabot. Már pedzegették, hogy ha ez sem, akkor a kiállítási példány megbontjuk. Természetesen ez sem, bár majdnem átment a rostán, csak Öltönyösnek feltűnt, hogy ferdén van benne a kijelző led. A távirányítója meg eltér a többitől, ronda, és nem akar működni sem. Az már csak hab a tortán, hogy egy műanyag takarólemez is kezdett leválni.

#5 Te figyu, Sörös! Ezen vannak olyan ledek, amik az eddigieken nem voltak:) Jééé, tényleg, veti rá magát Sörös, elbűvölve az újnak ható led-ek láttán. Sehol egy horpadás, sehol egy hiányzó láb, szól szépen, nem zuhan be a dokkoló, működnek a gombok, mintha egy csodát látnánk! Akkor _EZT_ szeretnénk elvinni. A Srácok nekiesnek a kártyás fizetés lebonyolításának, mindkét eladóra szükség van ehhez, részmozzanatokat már mindketten láttak. Negyed órával zárás után becsukódik mögöttünk az ajtó, fordul a kulcs.

Sörös önkívületi állapotban vigyorogva cipeli a 15 kilós dobozt a körúton az Oktogon felé. Közben azon elmélkedik Öltönyössel, hogy tiszta India, épphogy csak alkudni nem kellett.(Bár meg sem próbáltuk, azért mégsem a piacon voltunk) Tudnak ezek jót gyártani, csak kár, hogy minden harmadik-ötödik sikerül elfogadhatóra. El is kelne az Orionhoz egy jó kis minőségbiztosítós emberke, aki nem engedne ilyen gyalázatot ki a gyárkapun, mutogatunk magunkra. A konkurens majd' kétszer ennyiért kínálja hasonló termékét, csak a Geniusnál már bevezettek valamilyen quality management rendszert. Jó cucc ez az új Orion, ha működik:) Sörös és Öltönyös azóta is boldogan és megelégedve iktatja ki nap mint nap agykérgének felületi részét szécsi pállal!

1 komment

Címkék: zene uzlet fogyasztovedelem szorakozas

A bejegyzés trackback címe:

https://oltonyosrabszolga.blog.hu/api/trackback/id/tr313400060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sörös 2009.04.13. 10:33:13

Ott voltam, így történt. Nincs benne ferdítés :) Tényleg az utolsón villantak fel a ledek először!
süti beállítások módosítása