Fő a határozottság

2008.07.17. 14:53 Öltönyösrabszolga

Öltönyösnek 3(három) hónapja ígérik, hogy megy messzi földre tréningre. Túlesett az oltás-vízum-repjegy szentháromságon, készült, előtanfolyamok, előmeetingek. Pénteken utazás.

Hétfő délben a kinti kollegák lefújják a dolgot, valami béna okra hivatkozva. Túlbookolta magát a trainer, és húha, nem lehet megoldani. Itt állunk, felkészülve, repjegy ofkorsz non refundable, a legolcsóbb jegy company policy-je miatt. Szerda délután felvetjük a nagyfőnöknek, hogy ha már kidobott 4000 dollcsit az ablakon, mennyünk már mégis, majdcsak találunk valami hasznos elfoglaltságot! És lőn. Utazunk. Ide meg biztosan elmegyünk:

Hát Maaaargit, Nooooooormális?

1 komment

Címkék: munka karrier utazas idiota rabszolgasag

A bejegyzés trackback címe:

https://oltonyosrabszolga.blog.hu/api/trackback/id/tr943400035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsotti · zsottiblog.blogspot.com 2008.07.18. 16:39:14

Akkor mar irany GOA!! Ertesd meg fonokkel, hogy a csapategyseg miatt is fontos es hasznos lenne 130 forintos bacardi kolakat leguritani egy bosszantoan giccses tengerparton!! Foleg ha minden ennyire "nooormaaalis"! :)
süti beállítások módosítása