Nem vagyok rabszolga. Ez a munkám!

2008.04.22. 11:38 Öltönyösrabszolga

Megérkeztek a rabszolgatartók, bevonultak a terembe. Fess kosztüm, makulátlan Öltöny. Egyentaps, majd bemutatták, miért is az Ő rabszolgafarmjukra menjünk gyapotot szedni. Az egyik ültetvényes gyors előrejutást biztosít, akár 2-3 éven belül ígéri, hogy egy kisebb gyapotgyűjtő csapatot vezethetünk, ha keményen odatesszük magunkat. A másik ültetvényes a vonzó pihenőidőkkel és extra fejadagokkal csábított. Természetesen a fejlődés mindenki számára fontos, és kizárólag az ő ültetvényén át vezet az út a SIKER felé.

A különböző feladatok során megvizsgálták a leendő rabszolgákat, megnézték a fogukat, logikai képességeiket, elmondatták velük mely ültetvényen milyen gyakorlatot szereztek. Aki már dolgozott feketék, sárgák, vagy a rézbőrűek földjén másik fehér ültetvényesnek, annál elismerően bólogattak. Nekik egyből a Junior-vezetőképző akadémiát ajánlották, ahol mégjobban kell hajtani és mégtöbb gyapotot kell begyűjteni, ám hamarosan átkerülhetnek a cukornád ültetvényekre, az igazán kiváltságosak pedig akár Kávét is szedhetnek.

Öltönyös végignézett a frissen festett jövőképeken, és szorgos, verejtéktől csorgó munkásokat látott, ahol a hatékonyságot már csak úgy növelhetnék, ha kinőne még pár keze a munkásoknak. Szorgos szürke öltönyös kiskatonák dolgoznak serényen az Ültetvényesért, aki olykor lehajol és megsímogatja a buksijukat.

Öltönyösön viszont fordítva van a sapka, a szemellenző a tarkójára került. Csodásan ragyogó horizont nyílt meg előtte, már csak meg kell tanulnia repülni.

Szólj hozzá!

Címkék: munka karrier rabszolgasag

A bejegyzés trackback címe:

https://oltonyosrabszolga.blog.hu/api/trackback/id/tr63400024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása