Restart

2010.04.01. 20:32 Öltönyösrabszolga

 

Öltönyös újra aktivizálja magát, hiszen a hosszú és fáradalmas keresés végre eredméynt hozott és épphogy megszáradt az aláírás a friss munkaszerződésen! Igen, ma meghozta a posta a szerződést, feltépés után azonnal átfutás és aláírás.

Szóval lesz itt Angol hivatali idiotizmus, remélhetőleg az Office Space és az IT Crowd szintjén! Már nem sokat kell várni és kiderül, ezek az angolok sem normálisak:)

Hogy hogyan nyerte meg Öltönyös az állást? Hogy mit csinált eddig január vége óta? Milyen volt szendvicset hordani? Miért van Sasocska a chopperem első sárvédőjén? Miért van az, hogy Kína meg tud építeni egy motort normálisan, de az elektronika SZAR benne? Hogy miért nem lehet óriás zacskó chipset venni, de 26 egybe csomagolt minipackot mégis de? Közben meg környezetvédünk. Hogy mit érdemelnek az Ausztrál szomszédok, akik hajnal fél1-kor is betonrészegen üvöltöznek? Hogy mire elég az államnak 20% adó, és hogyan tart fenn belőle egy, a Magyarnál sokkal pazarlóbb(=magasabb szinvonalú) szociális rendszert? Mit csinál egy királynő akkor, amikor nincs születésnapja és nem integet az ezüst Rolls-Royceból?

Stay tuned, coming soon!

Szólj hozzá!

Címkék: munka karrier london

A bejegyzés trackback címe:

https://oltonyosrabszolga.blog.hu/api/trackback/id/tr793400076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása