Aussie aussie aussie oi oi oi

2008.09.25. 10:39 Öltönyösrabszolga

Eddig nyitott emberként, nem gondoltam olyanokat, hogy az Ausztrálok mind börtöntöltelékék és börtönőrök leszármazottai, de a Tréner meggyőzött az ellenkezőjéről. Legalábbis arról, hogy Ő az. Profi smasszerként villogott előttünk, talán még az ükapja genetikai hagyatékaként. Bevetett midnen technikát, például előadáskor a megalázó kérdéseket: "Tudják maguk pupákok, hogy is számoljuk ki a szabadságfokot? Nem? Na majd én elmondom maguknak, kis senkik!" Szünetekben is magánszámokkal szórakoztatta a nagyérdeműt, miszerint: "Nem szabad megmondani neki a megoldást! Hadd szenvedjenek, hadd izzadjanak előbb egy kicsit! A Tudásért meg kell szenvedni!".
Trénerünk testes alkattal rendelkezik, kultúr bőrjakó/kéking jelmeze alól kibuggyant rövid, szőrösen izmos, erektől duzzadó alkarja, koala-tetoválásokkal. Nagyjából olyan igényességi szinttel, mint a "Csillag 82-96" feliratok nálunk. Testi fölényét kihasználva sokszor hajolt a fészbúk felé elkalandozó tanoncok fölé, rájuk dörrenve, amire mi rendszerint magunk alá csináltunk, jó rabszolgákhoz híven. 

Nem, nem minden ausztrál ilyen, nyilván. Sokkal többen voltak a rács túloldalán :)

3 komment

Címkék: munka utazas portre

A bejegyzés trackback címe:

https://oltonyosrabszolga.blog.hu/api/trackback/id/tr703400044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_92438 2008.09.26. 15:54:17

Hm. Smasszernek képeznek tovább?

Öltönyös · http://oltonyosrabszolga.freeblog.hu 2008.09.26. 16:57:01

Öltönyös tevékenysége szigorúan titkos a mégtitkosabb multinál. Igen, lehet:D

Zsotti · zsottiblog.blogspot.com 2008.09.26. 21:50:27

Bizonyara valami forradalmian uj, Csernus licensszel ellatott "Hell desk" kurzus lehetett, ahol a lenyeg, hogy stresszalapon bizonyitjatok a felhasznalonak, hogy a problemaja olyasvalami, amit O maga is meg tudna oldani, csak eddig lusta volt midenzt belatni. Hideg? Meleg?Langyos?
süti beállítások módosítása