Google Bodybrowser

2010.12.20. 16:55 Öltönyösrabszolga

 

Ó bárcsak ilyen modellek lettek volna, amikor biológiát tanultam 14-16 évesen! ZSeniális, Google Earth mintára az emberi testet is megcsinálta a Google, ki-be kapcsolható külön-külön az izomzat, idegrendszer, csontváz, belső szervek. Nagyíthatsz, forgathatsz, és egyenlőre csak angolul, de a dolgok nevei is ott vannak! Tetszik, na! Persze a bodies kiállítást nem übereli, de ez ingyen van és akarosszékből is lehet okosodni.
http://bodybrowser.googlelabs.com
És persze legújabb csodaböngésző kell hozzá, pl a google chrome 9.

Ó bárcsak ilyen modellek lettek volna, amikor biológiát tanultam 14-16 évesen! Zseniális, Google Earth mintára az emberi testet is megcsinálta a Google, ki-be kapcsolható külön-külön az izomzat, idegrendszer, csontváz, belső szervek. Nagyíthatsz, forgathatsz, és egyenlőre csak angolul, de a dolgok nevei is ott vannak! Tetszik, na! Persze a bodies kiállítást nem übereli, de ez ingyen van és akarosszékből is lehet okosodni.


http://bodybrowser.googlelabs.com És persze legújabb csodaböngésző kell hozzá, pl a google chrome 9. És persze egy nagyon erős gép. Az itthoni Centrino Duo-s gép kevés volt hozzá, néha belassult, fagyott.

 

Szólj hozzá!

Címkék: ajanlo dobbenet szorakozas

A bejegyzés trackback címe:

https://oltonyosrabszolga.blog.hu/api/trackback/id/tr653400103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása