Social Safari

2009.11.17. 23:11 Öltönyösrabszolga

 

Öltönyös szereti az embereket, különösen ha mókásak, mások, kreatívak, komplikáltak, kedvesen elmebetegek, őrült zsenik, egyszerűek mint a faék, különböző komplexusokkal megáldottak, magukat menőnek gondolók, agresszív telepi suttyók, kispolgáriasak, gálánsak, irracionálisan cselekvők, kimértek, modorosak. Öltönyös szeret alámerülni mindenféle szubkultúrában, etológusként megfigyelni a hangyaboly viselkedését, és nem tudta, hogy is hívja ezt az aberrációt, amikor csak ül, megfigyel, jegyzetel, szörnyülködik. Komplikált lány ma megmondta neki: Social Safari. Kész, mindent kifejező szókapcsolat. Ez egy ilyen nap, új szavakat tanulunk. Facebookon valakivel megszakítani a kapcsolatot, annyit tesz mint unfriend. Igeként. Lenyűgöző az emberi keativitás és szógyártás.

 

1 komment

Címkék: portre szorakozas

A bejegyzés trackback címe:

https://oltonyosrabszolga.blog.hu/api/trackback/id/tr413400074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vazulka 2009.12.13. 16:13:12

Nagyon jó a kifejezés: "Social Safari". Csak ez egy olyasféle játék, amiben mindenki a kerítés azonos oldalán - belül van! Ez benne a szép :)
süti beállítások módosítása