First time ever!

2009.08.24. 10:06 Öltönyösrabszolga

Hogy ne legyek mindig olyan negatív és ne mindig csak károgjak, milyen rossz dolgok is történnek az Öltönyösökkel, megpróbálok pozitív lenni: Ma reggel nem eresztett be a nyomorult kompjúter a céges leveleimhez. Mindig azt a hülye jelszót követelte, felsoroltam neki az elmúlt másfél év minden létező jelszóvariánsát, de kifogytam. Makacsul nem akarta valaki, hogy dolgozzak. Hát jó mondom, ha így állunk, akkor sajnos nem tudok dolgozni, viszlát, a homokozónál vagy a körhintánál megtaláltok.

Azért kollegina adott még egy tippet MSN-en: Hívd fel a helpdesket! Hátmondom Klárakedves, meséld már el, mikor tudott neked utoljára segíteni a HelpDesk, de azért megpróbálom.

Good Morning Sir, how may I help you? Betanult hangsúllyal, a "How"-t alaposan megnyomva, indiai akcentussal, ami eredeti. Hát gummóning, te már az ebéddel is végeztél, de lássuk. Kumar naív lelkesedéssel mondta, hogy hát írjam be a jelszavamat! Lemondóan indultam összeszedni a homokozólapátot és a vödröt. Kumar hozzátette, hogy írjam a User ID-m elé a varázsszót, EU\ .

Letettem a Vödröt, begépeltem. A Jelszót is. Először sunyin úgy tett, mintha megint tenne a fejemre, de 10 másodperc múlva hopp, megjelent az összes rohadék e-mail, 18 új üzenet, hát mondom hétvégétől nem rossz. Mindjárt kiüvöltök a srácoknak az ablakból, ne várjanak, építség meg a várat nélkülem, nekem it akadt egy kis munka.

És hogy mitől pozitív ez a bejegyzés, ahogy az elején ígértem?
Jópár éve, mióta csak a cégnél vagyok, először, a helpdesk AZONNAL adott megoldást! Ami MŰKÖDIK is! Büszke vagyok rájuk, kösz Kumar!


Ő itt Kumar, aki ma segített rajtam. Rajtad ki segít ma?

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://oltonyosrabszolga.blog.hu/api/trackback/id/tr933400068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

danesdzsu 2009.08.24. 16:49:49

Kiszúrtak veled, Tanzániában beregisztráltak egy Öltönyös-t.:)
süti beállítások módosítása