Te mivel kaparnál jeget?

2009.02.05. 10:54 Öltönyösrabszolga

Nna, az van, hogy sokáig nem írtam és most írok. Mert eddig ünnep volt, meg január, meg semmi olyan, ami szorosan kötődne Öltönyös öltönyös életéhez, elvileg meg erről szólna ez itten.

Ez a bejegyzés is csak részben érinti a céges világot, de majd a következő megint nagyon. Kovács úr Öltönyös megvette élete első motorját, amit persze miért is tenne egyszerűen, azazhogy bemegy a nepperhez, bök, hogy "azt kérem ni" És leszurkolja a zsét. Neeem. Amit Öltönyös kinézett, azért le kell ugrani Tiszalök-alsóra, amihez bérelni kell furgont, és egyéb nyalánkságok. Reggel hatkor ki az ágyból, sisak, bukó, pénz behajít a tegnap kibérelt furgonba és... Kiszáll, jeget kapar, mert éjjel fagyott bizony. Van-e ebben a tragacsban jégkaparó? Nanná, hogy nincs, és akkor most két választás van. Lelehelem, feltöröm vascsővel, VAGY...:)

Öltönyös sosem gondolta volna, hogy egy ilyen szorult helyzetben egy céges hitelkártya fog a segítségére sietni. Köszönöm ó Rabszolgatartóm, hogy biztosítasz nekem -ha nem is fekete, de- AmEx kártyát. Jeget például kiválóan lehet vele kaparni. Unlimited hitelkeret rulez:)

3 komment

Címkék: utazas idiota

A bejegyzés trackback címe:

https://oltonyosrabszolga.blog.hu/api/trackback/id/tr293400058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_95994 2009.02.05. 12:09:12

Lehet kapni egyébként teszkóban és autósboltokban ilyen flakonos kaparót, aminek a végén műanyag van, a flakonban meg valami szer, ami rendkívül gyorsan oldja a jeget. :)

Ismeretlen_69774 2009.02.05. 12:33:54

Köszi:) Vasárnap reggel hatkor melyik autósboltot ajánlanád, amely alternatívát nyújt a 2 perc alatt levakarom akármivelis módszernek?:P

danesdzsu 2009.02.26. 22:16:52

A jó rabszolga előrelátó. Hol vannak az újabb postok?
süti beállítások módosítása