Profi-e vagy?

2008.09.10. 11:37 Öltönyösrabszolga

A Fotós egy órája mondta, hogy már a Soroksári úton van, mindjárt megérkezik. A Szombat délutáni lanyha forgalomban ez nettó 13 perc alatt meg is lehetne, de valahogy mégsem sikerül. Végre befut, egy 10-15 éves Ford Fiestával, szegény autó elég leharcolt állapotban van. Kiszáll A Profi Fotós, egy előző partiból még álmos tekintetű srác, nem túl határozottan, Beton Kristóf vagyok.

Hatalmas elektronikus bulira megyünk Bécsbe, Fotózni, Ő, a Profi fotós, meg mi, a hobbi fotósok. A kocsiból üvölt valami darabolós techno, kollegával összenézünk, hogy jó hogy ilyen helyre megyünk melózni, de nem lehetne addig mellőzni?

Akkor vezettek? Mi fáradtak vagyunk, bök a barátnőjére. A hátsó sorban összepakolta a zacskókat, szatyrokat, flakonokat, aztán bealudtak.
Elől egész kényelmes, miután Öltönyös egy sarokba hajigálta az üres KVspoharakat, csokipapírokat. A szélvédőn a kilátás olyan volt, mintha egy karcos műanyagdarabon néznél át, Öltönyös csak remélte, hogy a vezeő oldalán jobb a helyzet. A kocsinak enyhe tuning jelleget ad a gyári óra mutatóira rákent neonnarancssárga ragacs, megvilágítva egy UVkék leddel felülről. 2 hasonló led pedig a műszerfalvilágítást adja. Bizarr.

Probléma nélkül érünk Bécsbe, megtaláljuk a helyet, leparkolunk, kezdünk felszerelkezni. Amatőr Kollegám előveszi az elégprofi tüköreflexes gépét, vaku, elemek, ilyesmi. Én is előveszek egy bridge gépet, kicsit szégyellem is, hogy nem teljesen profi felszerelés, de azért erre még alkalmas. Ekkor A Profi Fotós kolléga, aki amikor ébren volt, ilyen mondatokat böffentett előre: "Remélem itt is .... lesz mert KECELEN mindig....van", elővette az ő felszerelését. A sötétben nem sikerült megfigyelni a gép pontos típusát, de felfigyeltünk arra, hogy egy mobiltelefon méretét és dimenzióit nemnagyon haladta meg. Amolyan kompakt kis nyaraláshoz való masina, ami kényelmesen elfér a farzsebedben. Hű. Enyhe rángások a szemöldökön.

A Profi Fotós elég korán eltűnt, beült a kocsiba aludni valamikor az éjszaka folyamán, nagyjából 100 képet készített. A megrendelő 500-at akart fejenként.

Azt hiszem, Öltönyös ott követi el a legnagyobb hibát, amikor alábecsüli önmagát és nem meri azt mondani: "Profi fotós vagyok"

Szólj hozzá!

Címkék: utazas idiota portre szorakozas

A bejegyzés trackback címe:

https://oltonyosrabszolga.blog.hu/api/trackback/id/tr493400042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása