Most már darabolhatok hullát

2007.08.02. 09:43 Öltönyösrabszolga

Öltönyösnek Van FÜGGÖNYE!!! Persze ez nem akkora flash, de mégis, örül neki. Muhhaha. Mert a  kis különc pojáca nem elégszik meg sima lógó textilcafatokkal, nem, neki szalagfüggöny kell. Ez pedig nem olyan egyszerű "felrakom a karnist rádobom a palástot". Ehhez szakember kell, akik pedig jófajta magyar kisiparosok módjára, olykor pofátlanok. AZ egyik csak másfél hónapos előrendelést hajlandó felvenni, a másik a piaci átlag kétszereséért hajlandó csak dolgozni. Na ez a harmadik jó lesz. Árai is elfogadhatóak, de ami nagyon csábító, hogy 10 napos vállalási határideje van. Öltönyös pedig már 2 hónapja nyomja a reality showt a ház lakóinak, szeretne már kicsit elbújni a fürkésző szempárok elől.


Persze ha az élet ilyen egyszerű lenne. Jön a szaki felmérni a terepet, hajnal hétre beszéltük meg. Öltönyös felzavarja két vendégét, tessék haptákban állni, pizsiben aludni, reggel jön a mester. Nyolc felé meg is érkezett. Persze színminta nincs nála, tehát holnap este beugrik azokkal, mondjuk olyan hétre. Fél kilenc körül a turbékoló pár úgy döntött, itt az ideje egy kis virgonckodásnak, csörög a kaputelefon, na ki van ííítt? Ruha fel.


Öltönyös már rutinosan számította a késést a szerda esti szereléshez, 6ra van megbeszélve, nyolckor az még jó. Persze megcsörren az a telefon, hogy hát izé, ma már nem lehetne essetleg holnap picikét? Nem. Szólt könyörtelenül Öltönyös, a határidő az határidő, Örülj hogy nem vonom le a béredből:D:D:D A ház lakói fél tíz felé még végigélveztek egy rövid koncertet, Ütvefúró Vs. Tégla, és lőn. Öltönyösnek van függönye. Ugye mekkora flash ez mégis?

Szólj hozzá!

Címkék: portre lakas

A bejegyzés trackback címe:

https://oltonyosrabszolga.blog.hu/api/trackback/id/tr673399987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása