Vízér' és a káros földsugárzás

2007.06.07. 10:28 Öltönyösrabszolga

Öltönyös mostanában új lakásálmait valósítja meg. Első ottöltött éjjszakáját mármár sikerrel nyugtázta, amikoris délután Hazaérve egy fecni fogadta az ajtón:

"Ha hazaér kérem keressen meg, a plafonomról csöpög a víz sok helyen. Az alsó somszéd vagyok, Komódné"

Naszép. Felkészülve a legházsártosabb anyázásra lemegyek, hát ennek a fele sem tréfa, meglepően kedves hölgy fogad, mutogat a plafon felé, egy csöpp két csöpp csepereg a víz, telnek a vödrök. Hát ez tényleg hidegzuhany. Felmentünk megnézni mi történhetett nálam, megmutatom hogy itt igazi liberós szárazság van, nem is tudom mi csöpög nálam. A hölgy nézegeti a lakást és együttérzéséről biztosít, csakhát nála csöpög, csináljunk valamit.

Miközben hívom az építtetőt, megtudom, hogy boldog leszek ebben a lakásban, szép csendes ház ez (még), jól fogom érezni magam, hiszen CSAK egyetlen VÍZÉR húzódik a lakásban, hiszen ő kimérte. A kiméréskor pantomimozásba fogott, kezével függőleges drótokat markolt. Öltönyös ekkor kezdte sejteni, hogy az nem valami vízszerelési dolog. Ezoterika magas fokon. Nem akartam megsérteni a hölgyet, így finoman csak annyit mondtam, hogy "én ehhez nem értek, de örülök".

Szólj hozzá!

Címkék: idiota lakas

A bejegyzés trackback címe:

https://oltonyosrabszolga.blog.hu/api/trackback/id/tr413399979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása