Sportszappantartó

2007.05.22. 14:06 Öltönyösrabszolga

Csodás nap ez a mai ÖltönyösRabszolga életében. Íme a gyaloglás vége. Sokáig álmodozott, hogy majd egyszer kap egy szolgálati gépjárművet, de a budaörsi Auchan lelkes csapattagjaként erre kevés eséje volt. Igaz, amig kocsigyűjtő volt, egészen közel állt a dologhoz, de valami nem volt az igazi. Aztán bekerült a naaagy gondosz  italos multihoz és egy csapásra szebb lett az élete. Saját számítógép, saját laptop, igaz kompenzációként már fejből tudta az éjjszakai pizzarendelés számát. És éjszakai busszal járt haza.

Ám most... kijöttek a 2006os jelentések. Győzelmiek. Na nem nagyon, csak kicsit mutattak jól, de jön a beígért jutalom. Kulcsádadás a garázsban, Öltönyös és sporttársai izgatottak melyik kié lesz, bár tök egyformák. Öt darab szépen felcicomázott... Smart. Smartocska. Azért nem simák, hiszen Cabrioooook!!! Száguldás, Porsche, Szerelem.

Ugyan a vidéki rokonok majd szemöldökrángással nézik az Öltönyös hóbortokat, hát hogy kötöd rá az ekét édesfijam? Ezek a gondolatok azonban nem tudták beárnyékolni Öltönyös gondolatait. Büszkeségtől dagadó mellkas kihúz, szem könnybelábad. Kulcs elfordul a zárban.

Phűűűű... Hát ezért hajtunk egész nap...  - Sóhajtott fel a jakuzziban elégedett mosollyal, miközben a szeme sarkából egy bikinis szépséget figyelt a futógépen.

1 komment

Címkék: karrier kitalalt rabszolgasag

A bejegyzés trackback címe:

https://oltonyosrabszolga.blog.hu/api/trackback/id/tr143399978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tappancs · www.szorosnyuszitappancs.blogol.hu 2007.06.28. 18:51:08

egyrészt örülök, hogy ismét megtaláltalak (juhéj goldenblokk), másrészt lehet, téged láttalak ma egy smart cabrióban budán?:)
süti beállítások módosítása