Recruitment Vol2.

2007.05.12. 15:30 Öltönyösrabszolga

"Bazmeg nehogymár ezt is én csináljam! Figyelj, ez egy tuti lehetőség. Fogom a szerveredet ráteszem a hostingot és bedobjuk a szerverszobába. 100 lepedő és te is jóljártál. Ennyiért nem kapod meg. Na ne kicsinyeskedjél már még az üzemeltetést is mi csináljuk? faszom ilyennincsen. Azt akarod rakjam ki az ajtó elé azt a kurva gépet? Gondold már végig ember, menyi látogatója van annak a kurva weboldalnak. Jólvanbazmeg, baráti áron, de csak neked. 50 rongy és majd valamelyik srác mindig ránéz a gépedre. De nem kapsz róla számlát."

Az agilis üzletkötő egy arany(ozott) csicsatelefonnal nyomta végig, ujjain dobókocka méretű arany/drágakőutánzat gyűrűk. Szolikirály. Varázsolt a mondandójába néhány angol szót is.  tökéletes angolsággal, mintha kint élt volna valahol. A beszélgetés a börger kingben előtt zajlott, 3 perc alatt eltűntetve egy menüt. kóla sültkrumpli, hambi.

Ilyen talpraesett és szívós üzletkötőket keresünk mi is a kis cégünkbe. Még az IT szektorban is van tapasztalata.  Tökéletes jelölt.

Szólj hozzá!

Címkék: karrier portre dobbenet

A bejegyzés trackback címe:

https://oltonyosrabszolga.blog.hu/api/trackback/id/tr83399975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása