Aranka, Szeretlek!

2008.04.25. 13:43 Öltönyösrabszolga

Ez olyan lesz, amilyen még nem volt. Ülj le. Kapaszkodj. Figyelj a kimunkált szövegre, a komoly gondolatokra és a szívfájdalomra.

 

Vélemények a produkcióról:

"jézusom ezt muszály végig nézzem?:D:D:D"

"naggyon súlyos"

"felállt a szőr a hátamon"

"ehhez képes bármi jobb"

"Csengős Gyuriva' meccsaltá'"

"igazi őszinte mélyről jövő művészet"

4 komment

Címkék: zene video idiota

A bejegyzés trackback címe:

https://oltonyosrabszolga.blog.hu/api/trackback/id/tr873400025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vau 2008.04.27. 21:31:11

Megnéztem , sírtam , röhögtem . De kellemesé tette a napom ,kösz.

zsotti 2008.04.30. 03:06:41

Imaaaaaaaaaadom. Ha kicsit is csugett vagyok hetfo reggel, honapok ota ez az, ami igazan feldob! :)) Itt van a folytatas egyebkent: http://youtube.com/watch?v=c34iAIUxUJ4

dancsiga · http://dancsiga.blog.hu 2008.05.08. 16:58:17

Ez zene... Komolyan, el vagyok ragadtatva... Félrerakom Bruce Springsteen, Eddie Van Halent és ezt fogom halgatni :D. Amúgymeg bemutatja a magyarság ezen oldalát... (Nem, nem sírok, mert szar itt élni, nem erről van szó)

Ismeretlen_18585 2008.06.16. 20:05:09

Nem ertem Oltonyos, hogy mi a problema!? Majdnem minden adott, ami egy jo kliphez kell: - csodaszep termeszet - helyes fiatalemberek (ooo, igazi vad szexi csodorok!) - hagyomanyorzes erzodik az akcentuson - mely gondolatokra sarkallo erzelmes dalszoveg - finoman kimunkalt dallam es megnyero hattermuzsika - mely atelessel torteno elo produkcio (a grimaszolo szintin kalimpalo csavora gondolok itt elsosorban) Egyedul Aranka hianyzik! Mondjuk, ahogy attetszo haloingben belibbenne es tocsogna a mocsaras vizben, termeszetes fekete hajat szokere atfestetve, 5 centis mukorom aranyszinu ragasztmannyal, (szoli nem szukseges ugye), alig repedt sarokkal, vervoros ajkakkal. Eszem a szivit...
süti beállítások módosítása