Csoki - bűntudat

2007.11.28. 13:46 Öltönyösrabszolga

Szerda van, hét közepe. Öltönyös ebéd után Kolleginával lement a boltba csokiért. A csokiból lett 3 zacskó Ropi meg 1 csomag aszaltszilva:) Öltönyös végigkínál mindenkit a szilvából a bátrabbak vesznek, kevésbé bátrabbak "ó köszi televagyok"-al eltolják maguktól. A követelőzőek szóvá teszik: A szilva jó, de én csak pálinkában szeretem. "AZ" nincs?

 

Nincs.

 

Amikor Öltönyös végzett a szilvakóstoltatással, megjelentek a törpiek is: Csokki, fehércsokki, csokkiskeksz és a fentiek tetszőleges kombinációjával támadtak. Öltönyös azonban átlát rajtuk. Nem kedvességből és csupaszív jóságból kínálgatnak, neeem! Így védekeznek az Öltönyösök (és Kosztümösök) az elhízás ellen, valamint a csokievés miatti bűntudatot is megosztják egymás közt, egyfajta titkos bűnszövetkezetet alkotva! Senki sem róhatja fel a másiknak, hogy megszegte a diétát, mert ő is evett az ajándékcsokiból!

 

 

Öltönyös ezúttal is köszöni a kiskacsás történet folytatásait, és reméli, hogy a rovat nem hal meg:D Save the Kacsa!

Szólj hozzá!

Címkék: munka karrier gasztro rabszolgasag

A bejegyzés trackback címe:

https://oltonyosrabszolga.blog.hu/api/trackback/id/tr153400008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása