Kiskacsa fürdik...

2007.11.23. 22:33 Öltönyösrabszolga

Öltönyös megfürdette a kiskacsáját. Bizony, Öltönyösnek is van, már kiskora óta. Játszadoztak a habok közt, hűséges kiskacsája el-eltűnt a habok alatt, felbukkant a kád másik végében. A fárasztó munkanap után Öltönyös Rabszolga félig megkattanva játszott, amikor csengetést hallott. Fél 12 van, ilyenkor már nem számított senkire. A postás nem lehet, a táncoslányokat későbbre hívta. Az idegen ismét ráfeküdt a csegőre, úgy látszik nagyon akar beszélni Öltönyössel.
Csuromvizesen kimászott hősünk a kádból, hanyagul felkapta Öltönyét, és ajtót nyitott. Egy sötét, csuklyás alak állt a szakadó esőben, bőrig ázva, egy másik gumikacsával... foly.köv.

és most TE írhatod a forgatókönyvet! Írd meg, ki legyen a csuklya alatt! A kaszás olyan snassz volna...

a) Mulder ügynök

b) Halle Berry

c) Egy parkolóőr

d) Valaki más

4 komment

Címkék: kitalalt

A bejegyzés trackback címe:

https://oltonyosrabszolga.blog.hu/api/trackback/id/tr603400007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tappancs · www.szorosnyuszitappancs.blogol.hu 2007.11.24. 08:08:21

legyen halle berry, és legyen csukLYa. :D

jucus · jucus.freeblog.hu 2007.11.24. 18:08:33

Termeszetesen James Bond mosolyog az ajto elott kifogastalan OLTONYBEN. Pillanatok alatt kozli Oltonyossel, hogy veszelyben az elete, ugyanis az 'MLM hivei' nevezetu szervezet bosszut akar allni rajta es bombat rejtettek el a lakasaban, ami rogvest robban. Nincs sok ido hatra. Oltonyosnek -kiskacsaval vagy anelkul-, menekulnie kell amilyen gyorsan csak tud. Bonddal atlendulnek egy kotelen a szemkozti felhokarcolora, epphogycsak elhagyva a langokban allo lakast. A felhokarcolo tetejen a Turkish Airlines illetve a Malev kozos, privat leszallopalyaja talalhato. Bond es Oltonyos maris uton van Isztambulba. (Oke, a pilota lehet Halle Berry, o mar ugyis gyakorlott a Bonddal valo repulesben.) Konstaninapolyig 2 ora 50 perc a repulesi ido. Ezalatt kiderul, hogy.......(lehet folytatni...)

Zsotti 2007.11.27. 00:17:20

...Bond nem igazan az, akinek vallja magat. Hamar vilagossa valik Oltonyos elott, hogy ez az egesz menekulesi hadmuvelet Bond reszerol csak atveres volt, es O maga robbantotta fel a lakast. Evek ota kettos ugynokkent aktiv harcosa - pontosabban hatodik szintu aranyoras ugynoke - az MLM egyik szigoruan titkos specialis alakulatanak. Felszallas kozben a megcsillano aranyazott aranyora Bond kezen egyertelmu bizonyitek Oltonyos szamara: Ki kell jussak innen! De azonnal!!! Bond evtizedek alatt osszeszedett rutin birtokaban 2 ora 50 perc alatt BARKIT meggyoz az MLM altal nyujtott karrier elonyeirol. Oltonyos arcan verejtek cseppek jelennek meg, es erzi....az ido kinosan fogy. Ekozben Bond egy lezser mozdulattal hatradonti uleset es rendkivul szuggesztiv pillantast vet Oltonyos szemei koze, mikozben jobb kezevel egy "miniflipchartot" rant elo kityui kozul, es mar kezdi is: - Oltonyos baratom.....azt hiszem lenne itt valami ami erdekelhet teged... - Oltonyost rendkivul varatlanul eri ez a hirtelen, nem vart tamadas. Az elso indulat hevebeben nagyon markol az ules karfalyan, es erzi, nagyon-nagyon gyorsan kell majd cselekednie. A szemei villamsebesseggel korbbepasztazzak az utasteret, majd szemei megakadnak az "emergency exit" feliraton. Oltonyos minden erejet osszeszedve egy gyors mozdulattal......(lehet folytatni)

Bandi 2007.11.28. 12:40:24

szinte hangsebességgel kitépi magát az ülésből és az emergency felirat melleti ajtóra veti magát ami természetesen a pilótafülkét rejti. Amint beért a fülkébe gyorsan magára zárja az ajtót(meg természetesen a gyönyörű pilótára), mert ugye James Bond se rest és rögtön utánaugrott. Ezt látva Halle Berrííí próbál gyorsan kiszállni a pilóta ülésből, csak mint tudjuk, dupla csattos biztonságiövét nehéz 2 másodperc alatt kinyitni és Öltönyösünk gyorsabb volt nálla. Hátulról átfogja Halle nyakát, szemüvegének szárát bedugja Berrí fülébe és azt mondja neki. -Ez a szemüveg edzett acélból készült. Szárának törési pontja jóval nagyobb mint a dobhártyád szakítószilárdsága. -És most a következőt fogod csinálni, ha nem akarod, hogy megkotorásszam az agyvelődet: -(innen lehet folytatni)
süti beállítások módosítása