Izgatott óvódások

2007.08.15. 11:37 Öltönyösrabszolga

Nagy esemény közeleg, költözik a meseóvoda. A gyerkőcöknek ma mutatták meg az új helyet, barátkozzanak vele és hogy mindenki stoppoljon magának fogast. És akkor oda lehet ragasztani a jelüket, szilvát, barackot, traktort, heroinos zacskót. A gyerekek gyorsan párt választottak, én a Zsófi mellett akajok ülniii! Hiába, az ilyen korai életkorban hozott döntések, egy életre meghatározóak...
Öltönyös gyermeki alteregója például az óvónénivel szemköztit választotta, a bowlingpálya mellettit. Meg a konyha is közel van:) Nyamííí. Az ablakból csodaszép kilátás a füves rétre, ahol a városközpont bohókás lakói játszódnak, zsibongva. Szóval tökéletes az idill, a kiscsoport reméli, szeptembertől már az új helyen építhetik legó és légváraikat, és elkezdhetik a középsőcsoportosok öldöklő küzdelmét. Jelige: Ki vitte el a homoKozsólapátot?

Szólj hozzá!

Címkék: karrier kitalalt

A bejegyzés trackback címe:

https://oltonyosrabszolga.blog.hu/api/trackback/id/tr423399993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása