szolidaríts a többi öltönyössel

2007.06.29. 11:30 Öltönyösrabszolga

Türelem, tornaterem mondja a freeblog, ám azért ez már picit sok volt. Bankszámlanyitáskor öltönyös távoli kollégája magabiztosan töltötte ki az adatokat Rabszolga számára. Itt az internetes azonosítója, regisztrál, belép, örül. Há ez ilyen egyszerű...

Nemenged be ez a hülye gééép.

Másnap sorszámtépés, hajtépés. várakozás kerek 37 percet, mire Öltönyös sorrakerül. Mikor a másik öltönyös megmondja, hogy tegnap egyetlen pöcököt cseszett el a kollega, főhősünknek ökölbe szorult a keze. Nagyot nyelt, megköszönte a segítséget illedelmesen, ahogy Anyukája tanította, és nemes egyszerűséggel "akkor ezt itt hagynám" leejtette az asztalra a sorszámot. Összehajtogatva, összefirkálva, percenként ráírva az időt. Legalább 20 bejegyzéssel. Megértés volt mindkettőnk szemében.

Szólj hozzá!

Címkék: idiota computer rabszolgasag

A bejegyzés trackback címe:

https://oltonyosrabszolga.blog.hu/api/trackback/id/tr943399985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása