Értem én! Csak...

2010.07.10. 17:17 Öltönyösrabszolga

 

Keresleti piac van. Tehát a kedves vevő örüljön, ha foglalkoznak vele.

Keresleti piac van. Tehát semmi egyéni megállpodás, vagy aláírod a 10 ügyvéd által átgondolt, az iroda jogait és pénzét 110%-ban védő doksit, vagy mehetsz máshová.

Keresleti piac van. Tehát az olyan apróságok, minthogy Internetelérés, hibás lámpa, hiányzó mikrótányér, nem működő lift stb, nem érdekli a céget. Ígéri, hogy MAJD meglesz, de mivel neki ebből SEMMI haszna nem lesz, leszarja. Meg már úgyis aláírtad, hogy fizetni fogsz. (=Ha előtte keménykedsz, akkor ugye ígéret, ha nem tetszik, lehet menni máshova. Keresleti pia....)


Megvettük a hiányzó égőket. Kitakarítottunk. Ezért rengeteg sok pénz üti a markunkat, mert ez az ő saruk. MAJD. Ha kedvük tartja utalni. Most a negyedik e-mailnél tartok.


Mint kiderült, a kauciót visszakapni is kemény menet lesz, az előző lakó még nem kapta vissza. 5 hete költözött ki. Node hoz ő még pénzt a konyhára? Nem. Akkor tehát miért kéne foglalkozni vele? Fontos ő a cégnek?


Szóval a kulcsszó a MAJD. és a LESZARJUK. Csakúgy mondom.
A Kedves Vevő úgyis hamarabb fárad bele a telefonálgatásba és emailek hadába. És már ő is inkább leszarja.

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény london idiota dobbenet lakas

A bejegyzés trackback címe:

https://oltonyosrabszolga.blog.hu/api/trackback/id/tr553400088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása