Nemérdekel péntek van!

2010.04.30. 14:44 Öltönyösrabszolga

Mindenekelőtt, hogy megértsd a nemérdekel péntek hangulatot, hanggal tessék meglesni a következő videót:

Nemérdekel Péntek Videó. Katt rám.

De tényleg, tessék kattintani. Fontos.

NNa. Tehátakkor. Az irodában ma furák az emberek. Szokásosan bejöttek, betették a kis szendvicsüket a hűtőbe, kis csevely, gépek beindítása. Minden oké, Dzsordzs? A legnagyobb rendben Pajti!

A pénteki nincs-kötelező dresszkód alkalmából, jött egy e-mail, a főnök törekvő és öntudatos személyi asszisztensétől, hogy ugyan ma dress-down day van, de azért mégis tarsuk be az alapvető dolgokat, például no rövid farmergatya férfiakon, semmi papucs, vagy slampos póló. Az persze rendben van, hogy a normál napok alkalmával teljes belátást nyerhettük a csinosabb és kevésbé csinosabb hölgy kollegákba és fejből tudjuk kinek melyik melle alatt van anyajegy.

A délelőtt folyamán a tisztelt kollegák és kolleginák háromszor tárgyalták ki a reggeli dresszkódos e-mail marhasákfaktorát, nevetség tárgyává téve az egészet.

A mosogatógép beszerelése megint csúszik. Ezen a héten ez a hetedik (megszámoltam) update a rohadt mosogatógépről. Valakit ÉRDEKEL EZ EGYÁLTALÁN???

Velem szemben Géza Bácsi ebédel, akkurátusan kicsomagolta a szendvicsét, majd mialatt elfogyasztotta nyomkodta az iphoneját, és valószínűleg a közelgő hosszúhétvégéről ábrándozott, amikoris kipróbálhatja a szezonra felkészített csodamotorját. A korábban említett bőrbúvárruhában..

Az idő lassan telik, Öltönyös ismét kiolvasta a tesco titok füzetkét, a fénymásoló egykedvűen csipog néha a háttérben. Péntek van, méghozzá igazi NEMÉRDEKEL PÉNTEK!!!!!

Délutáni update: Másnak is péntek van. 16:24, gumicsikorgásra lesz figyelmes az Iroda népe. Megint. És megint. Egyre többen csoportosulnak az ablaknál, küzdenek a helyekért. Egy lesötétített ablakú BMW a közeli körforgalomban már a huszonnyolcadik körét teszi, amikor csak lehet persze csúsztatva a fenekét. Az Irodai Patkányok már fogadást kötnek, mikor fog egy padkának vagy táblának csapódni a körpályáról letért másfél tonna vas.

Szólj hozzá!

Címkék: munka london

A bejegyzés trackback címe:

https://oltonyosrabszolga.blog.hu/api/trackback/id/tr983400081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása