jó tett helyébe jót várj

2007.06.24. 12:36 Öltönyösrabszolga

Ha az ember az utcán laptoppal internetezik, rögtön azt hiszik van nála pénz. Öltönyöshöz is odajött egy kultúrált kinézetű arc, akit -átjutván a megjelenési szűrőn-, nem hessegetett el. De ha ilyen jól öltözött, mit akar? Elsírta a bánatát hogy ellopták sokmindenét éshogy kéne neki 7 rongy békéscsabára hazaúra meg minden. Elég meggyőző volt a dumája, már önmagában ez megért 7 rongyot.

At mondta itt hagyja a mobilját meg a személyijét zálogba, csak nagyon kell neki, most jött fel pestre dolgozni, blablabla. Mondjuk az a telefon nem ért többet 4 ezernél, dehát ott a személyije is, azért csak visszajön, drága egy újat csináltatni. Jóég tudja miért de nagyon meggyőző volt a dumája. Megbeszéltük, hogy este fél 8-kor ugyanitt.

Öltönyösben rengeteg kétely kavargott napközben, hogy őt most itt csúnyán lehúzták. Ezt az érzést erősítette, a telefonban talált 5 azaz öt elemű contact list, illetve a feltűnően kevés SMS, és a kimenő postafiókban levő: "sikerült kisírnom 15öt a láncért! na csá!" üzenet.

Öltönyös már úgy blikkre is betért egy ilyen két négyzetméteres megoldunkmindentokosba mobiltelefonüzletbe, hogy mennyit is ér nekik ez a vas. 3 ezer mondta az atlétatrikós kopasz arab az FHM-et félretolva.

Negyed nyolckor megcsörren a zálog. Nem a személyi. Helló én már itt vagyok, mikorra érsz ide?

Az eset tanulsága: Nem mindenki csaló aki annak látszik. Noha vannak kételyeim, hogy mennyire "most jöttem fel pestre és vonatjegyre kell a lé" tehát az esti átadás után rögtön 3 gyanús külsejű taggal is lespannolt, de visszakaptam a pénzemet. Nem hamisat:D

2 komment

Címkék: budapest idiota portre

A bejegyzés trackback címe:

https://oltonyosrabszolga.blog.hu/api/trackback/id/tr773399984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_35795 2007.06.24. 15:20:48

Mázlista! ^^

tappancs · www.szorosnyuszitappancs.blogol.hu 2007.06.29. 08:04:55

én öltönyöst régen nem ismertem, csak nigériás blogját, de érdeklődve figyelem ezt az énjét. (és nem tudom, sírjak -e avgy nevessek, hogy minden multinál ugyanaz dívik)
süti beállítások módosítása