ACTIVia

2007.06.07. 11:19 Öltönyösrabszolga

Csudijó ez az öltönyös rabszolgaság. Kapsz kondibérletet is, így egész napos egészségtelen monitorbámulásod után mehetsz izzadni a sok combomnyi felkarú sárkánytetkós úr és frusztrált harmincas "nagyafenekem" hölgy közé.

Így történt ez most is, abban a naív reményben, hogy egy tonna megmozgatása után közelebb kerülök az eszményi emberképhez. Betoppanásomkor két meglepően csinos hostesshölgy fogad:

"SziavankedvedmegkóstolniadanonACTIVIÁt? Akkorkiisnyitomneked, tessék!"

Így, egy szuszra. Ma én vagyk a hetvennyolcadik áldozata. Csak ananászos van, ilyet még úgysem ettem. Marketinges lelkem örül, merthogy beletrafálnak a célcsoportba, az átlagon felül kereső konditerembejáró, tehát az egészségre is adó fiatalokba az átlagon felüli árú szuperegészséges joghurtjukkal. Naggyon szép. Az idillbe kicsit belerondít, hogy enyhén fura íze van a joghurtnak, amolyan állottas, dehát biztos paranoiás vagyok, ananászosat még nem ettem, ez ilyen.

Miután már eleget áztattam a hájamat a pezsgőfürdőben, kértem még egy ACTIViát, ínségesebb időkre. Öltönyös azért bizalmatlanul vizsgálgatta a dobozt, felmerült benne az a szörnyű vád, miszerint ezt a remek promóciót ez a magára és jóhírére igen sokat adó joghurtcég cselesen összekötötte a lejárt készletek megsemmisítésével. Öltönyös gyanúját tovább fokozta a tetőre utólag ráragasztott "fogyasztható Júliuskettőig" matrica. Óvatosan felkaparva tisztán kivehető a gyárban eredetileg rányomtatott május harmincegyedike. Halkan megjegyzem, neves napon Június hatodika volt.

Ezúton is csókoltatom a Danone marketingesét, aki -valószínűleg- miután együtt ebédelt a logisztikai vezetővel, aki nyilván arra panaszkodott hogy a nyakukon ragadt két kamion ananászos cucc, gyorsan promócióba fogott. Ügyes. Más országokban: Felháborító.

Szólj hozzá!

Címkék: gasztro uzlet fogyasztovedelem

A bejegyzés trackback címe:

https://oltonyosrabszolga.blog.hu/api/trackback/id/tr723399980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása