Tisztára, mint az Oviban

2008.12.08. 13:31 Öltönyösrabszolga

Elképesztő, mennyire meg tud változni emberek hozzáállása, ha van management támogatása az ügynek. Miért van az, hogy hetekig kellett könyörögni előre kész file-okért, nem jöttek, de ha a delikvens managerét is betettem CC-be, 4 órán belül ott volt a válasz?

Ugye emlékszel még az "... akkor megmondalak az Óvónéninek!!!" fenyegetésre? Összecsináltad magadat tőle és inkább visszaadtad a matchboxot / babafejet.

Szintén már szeptember óta nyivákolok valami riportocskáért, dehát beteg volt, nem válaszolt, fontos dolga van, satöbbi. Érdekes, egy hónapja lett új Vezírünk, akinek szíve ügye, hogy megkapjam ezt a riportot. Érdekes, azóta rögtön van ideje személyes találkozóra is. Sőt, segítőkész is, az eddigi "nem adok semmit, de management meetingen hangosan fikázok" stílushoz képest.

Welcome to the real world Neo.

Szólj hozzá!

Címkék: munka rabszolgasag

A bejegyzés trackback címe:

https://oltonyosrabszolga.blog.hu/api/trackback/id/tr273400055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása