Bonvojázs, Bonzsúr

2011.03.31. 11:33 Öltönyösrabszolga

 

Manageri utasításra a titkárnovel vetettem meg a vonat jegyet.
Szerintem meg azért foglald magadnak a jegyet, mert akkor csak magadat okolhatod, ha a Eurostar check-in-nél mosolyogva közli veled a host, hogy a jegyed sajnos tegnapra szólt. A jegypénztár balra, de ezt a vonatot így sajnos már lekésted. Sebaj, a következoig csak másfél órát kell itt ülnöd, miután elintézted a jegyedet (pénztárvezetoi kegyelembol nem kell újravenni a non refundable ticketet, elég egy sima 55 fontos különbözetet megfizetni rá. És ennek tényleg örülsz.) és hoppá, negyed tízenegyre már Párzsiban is vagy.

párizs eurostar vonat

Manageri utasításra a titkárnővel vetettem meg a vonatjegyet.

Szerintem meg azért foglald magadnak a jegyet, mert akkor csak magadat okolhatod, ha a Eurostar check-in-nél mosolyogva közli veled a host, hogy a jegyed sajnos tegnapra szólt. A jegypénztár balra, de ezt a vonatot így sajnos már lekésted. Sebaj, a következőig (6.50) alig másfél órát kell itt ülnöd, miután elintézted a jegyedet, pénztárvezetői kegyelemből nem kell újravenni a non refundable ticketet, elég egy sima 55 fontos különbözetet megfizetni rá. És ennek tényleg örülsz. Voilá, 10.15-re már Párzsiban is vagy. Bonvojázs, Bonzsúr.

 

1 komment

Címkék: munka london utazas

A bejegyzés trackback címe:

https://oltonyosrabszolga.blog.hu/api/trackback/id/tr663400112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dius · http://diusindeutschland.wordpress.com/ 2011.04.13. 17:25:18

en meg hozzatennem, hogy szerintem ha hazamesz ruhazd meg a titkarnot es ajanlj fel neki darwin dijat... ps: az alabbi 7+3=? kerdesre csak a botok valaszoljak, hogy 10. a magyar ember azt irja, hogy 10 bazdmeg :)
süti beállítások módosítása