A sztereotípiáknak lehet némi alapja

2009.09.09. 23:18 Öltönyösrabszolga

 

Öltönyös Ebayezik, így néha kapcsolatba kerül amerikaiakkal is. Ők nagyon gazdag emberek, mert nincsenek rászorulva, hogy nem amerikaiakkal üzleteljenek. A legtöbben ugyanis nem hajlandóak a határon kívülre postázni semmit. Végülis joguk van hozzá, és sokszor nem is az a baj, hogy nem akarnak, csak egyszeruen nem tudják hogy lehet beállítani, hogy worldwide shipping. Persze ez nem baj, hiszen ők úgyis gazdagok, így nincsenek Öltönyös satnya dollárjaira rászorulva.

Azért mégiscsak kell Öltönyösnek a termék, így megkérdezi, talán nem lehetne-e mégis messzebbre küldeni, hátha nem lesz depressziós a csomag, ha sokat utazik. Öltönyös úgy érezte, nem kellene túlzott intellektuális kihívásnak kitenni a Gazdag Üzletembert, így nem Hungary-ra kérdezett rá, hanem EU-ra.

A válasz döbbenetes volt, szó szerint kell idéznem:

"where is EU ?
what country?"

Öltönyös most már megnézné, milyen földrajzi atlaszt használnak arrafelé a gimiben.

Szólj hozzá!

Címkék: idiota dobbenet uzlet

A bejegyzés trackback címe:

https://oltonyosrabszolga.blog.hu/api/trackback/id/tr683400070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása