Nyald csak nyald!

2007.08.02. 16:27 Öltönyösrabszolga

Iszonyatosan sok a munka, midnenki feje felett csapdosnak össze a hullámok.  Ekkor Xénia rettentőmód jó javaslattal kezdett körbesétálni a jóravaló kollegák közt. Halkan, egyesével végigment mindenkin és mindenki mosolyogni kezdett. Mindenkit felvillanyozott Xéni gondolata. El is határoztuk, hogy megtesszük, kiszabadulva kicsit az excel rabságából. A táblázat is rácsos, ez nem véletlen!

Ugye te is utálod azokat akik a bevásrlóközpont folysóján négyen-öten láncot alkotva csigatempóban mennek, olykor megállnak, kedélyesen nevetnek, mit sem törődve rohanó embertársaikkal. Mindannyiunk kezében csokis-fagyis-tejszínhabos kávé, és szépen lassan belesétáltunk a naplementébe, csakúgy kovbolyosra véve a figurát....

 .oO The end Oo.

Szólj hozzá!

Címkék: munka gasztro portre

A bejegyzés trackback címe:

https://oltonyosrabszolga.blog.hu/api/trackback/id/tr1003399989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása