Meglepetééés

2009.08.19. 08:58 Öltönyösrabszolga

Öltönyös azt hitte, hogy visszamenőleg büntetni nem szép dolog egy ilyen fejlett demokráciában. Konkrétan alkotmányellenes. Békésen parkol személygépjárműjével a szokásos helyen, amit tapasztalati úton talált meg, ott már nem büntetnek, nem rokkant hely, nincs a sarkon, és egyébként is minden szabálynak megfelel. Vasárnap békésen leparkol, majd nem mozdul. Egészen péntek délutánig az autó felé sem néz, amikoris valami cetli van az ablaktörlőlapát alatt. Nicsak, errefelé ritkán szoktak így szóróapozni, node csekk az egyik fecni, csak úgy, miKulás csomag nélkül, akár le is rohadhatott volna a viharban. Közterületesek.

Aszongya "kijelölt rakodóhelyen parkolás tényállásának fennforgása"

Fejvakarás, körülnézés, mitől lett ez hirtelen rakodóhely, és miért nem büntettek szénné az elmúlt 3 évben, ha mégis az? Másrészt ki a hóhér rakodna itt, amikor az utca egyik oldala végig tűzfal, se ajtó, se ablak, másik oldala meg végig kórház, aminek már van egy 30 méteres fenntartott helye, ha netalán egy mentő beérkezne.

Szóval rakodási terület. Nicsak, itt egy csillogó tábla, szép, vadi új rúd, vadi új bilincsek, büszkén hirdeti, hogy rakodási terület. A kőzúzalékos bitumen még meg sem száradt az aljában, szóval nem több 8 órásnál. Az összes autó ablakában cetli. Nyócezer.

Szóval... Mennyire szabályos az ilyesmi? Elások egy táblát a parkoló autók végében, megbüntetem őket, majd csak megtanulják. Hozzátenném, hogy a tábla csak az egyik oldalról látható, ha a másik oldalról érkezek és parkolok le gyanútlanul, fel se tűnik, hogy van ott valami. Minden nap parkolnak ott autók.

Mit lehet ilyenkor tenni? Azon kívül, hogy szarjon sünt, aki leásta a táblát, meg aki kitalálta, hogy le kéne ásni. Csak el ne lopják a táblájukat...

1 komment

Címkék: hivatal idiota dobbenet

A bejegyzés trackback címe:

https://oltonyosrabszolga.blog.hu/api/trackback/id/tr923400067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

promontor · http://jozsefbiro.blog.hu/ 2009.08.20. 09:30:52

Ilyen velem is történt egyszer, azzal a különbséggel, hogy ott nem cetlit hagytak, hanem elszállították az összes autót. Persze a város másik végébe kellett érte mennem és leperkálnom tizenvalahányezer fabatkát. Az ablak mögött ülő boszorkány persze úgy kezelt, mint egy zsebtolvajt. (Mondjuk én se néztem rá nagyon szépen és a véleményemet se rejtettem véka alá.) Pár héttel későőbb kaptam egy levelet (merthogy szabálysértési eljárás is indult ellenem), hogy ejnye-bejnye, tiltott helyen parkoltam, de ezúttal, kivételesen eltekintenek a bírságolástól. De legközelebb legyek figyelmesebb. Mármint én. Hát azt hiszem, akkor komoly csuklásrohama volt pár embernek...
süti beállítások módosítása